Welkom op onze website

U wil verkopen? U wil verhuren? Maar u weet niet hoe hieraan te beginnen? 

Domo Vastgoed is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van woningen, appartementen en gronden. Wij begeleiden u graag op een professionele manier naar een succesvolle verkoop of verhuur van uw eigendom!

Bel ons vrijblijvend voor advies en een gratis waardebepaling op 011 96 49 96!


Bent u op zoek naar een nieuwe woonst? Schrijf u zeker in op onze 'Hou me op de hoogte' en ontvang steeds onze laatste nieuwe panden per mail die passen in uw ingegeven zoekcriteria. 


Najaarsbrochure 2016

Blijf op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar het huis van uw dromen? Laat hier uw wensen achter en wij houden u op de hoogte zodat uw droomhuis u niet ontgaat.

Schrijf je nu in

Nieuwsoverzicht

Vastgoed aan de kust

14 Augustus 2016

Uit de cijfers van de Notarisbarometer blijkt dat het aantal vastgoedtransacties aan de kust fors toenam in de eerste helft van dit jaar. In vergelijking met het 1ste semester 2015 gaat het om een stijging van +30,9%. Sinds het 4de trimester 2015 overtreft de vastgoedindex van de kust zelfs de hoge nationale index.

Lees meer

Mag je landbouwgrond gebruiken als tuin?

08 Augustus 2016

Een huis bouwen doe je niet eender waar. Ook al is de grond van jou, je mag alleen maar bouwen op gronden met de juiste bestemming, en met een bouwvergunning natuurlijk. Maar hoe zit het met je tuin? Mag je bijvoorbeeld een stuk landbouwgrond als verlengde van je tuin gebruiken?

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons